Sebzeli Somon ( Taze kekik ve biberiye ile marine edilmiş)


image

Malzemeler (1 porsyon)
🐡 120 gr. somon balığı
🐡 150 gr garnitür
🐡 Kabuğu soyulmuş ve büyük  doğranmış domates
🐡 büyük birer tutam ince doğranmış kekik ve biberiye
🐡 Sprey zeytinyağı
🐡 Tuz karabiber

Tarif
🐡 Somona  tuz, çekilmiş karabiber biberiye ve kekik eklenir biraz zeytinyağı sıkılır. Tüm malzemenin balık ile karışması sağlanır ve üzeri kapatılarak dolapta 1 saat bekletilir
🐡 Tabanı kalın bir tava kızdırılır
🐡 Buzdolabının çıkarılan somon domates ve garnitür eklenir ve iyice kızmış tavaya dökülür
🐡 Harlı ateşte somonların tavayla temas etmesine dikkat edilerek 5-6 dk çevirerek  pişirilir  
Afiyet olsun

Tarif

Reklamlar

Bir Cevap Yazın

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s